Aktuellt

Svenska Pipklubbens
ÅRSMÖTE
hålls
LÖRDAGEN DEN 17 JUNI KL. 13
hos
Mellgrens Tobakshandel, Mölndalsvägen 3
Göteborg

Liksom tidigare år hoppas vi få möta många både nya och gamla vänner vid vårt årsmöte och få många trevliga pratstunder. En hel del pipmakare kommer också att närvara, så Du har möjlighet att få svar på alla frågor Du kan tänkas ha.
Eventuellt kommer vi också att ha någon extra programpunkt, men det meddelas i så fall på vår hemsida.

Mellgrens håller öppet hela kvällen för dem som önskar göra detta till en heldag och lovar att baren är välfylld. De har också ett bra samarbete med sin granne, Spoton hostel (www.spotonhostel.com), som erbjuder ett prisvärt boende alltifrån familjerum till sovsal och egna rum med hotellstandard. För bästa pris kontakta Christoffer Blixt på chris@spotonhostel.com eller 031- 401296 och ange att Du är på besök hos Mellgrens.

Verksamhetsberättelse och resultaträkning finns utlagd på klubbens hemsida. Har Du inte möjlighet att läsa dem där, kontakta sekreteraren så skickar han ett exemplar.

Anmälan om deltagande senast måndagen den 12 juni till
jan.pipa@tele2.se  telefon 0451- 53047
eller
info@mellgrens.se  telefon 031- 404002

 Hjärtligt välkomna!

 

 

Pipauktion
Lördagen den 29 oktober kl. 13

Restaurang Mässingshornet
Kirsebergsgatan 32, Malmö
och hos
Vollmer & Nilsson
Vattenverksvägen 41
Malmö

För dem som så önskar håller Vollmer & Nilsson öppet hus från kl. 11, då det finns möjlighet att se deras verkstad. Själva auktionen kommer att gå av stapeln i ett rum ovanför verkstaden och där finns auktionsobjekten utställda från kl. 12.

Därefter förflyttar vi oss till Restaurang Mässingshornet, där vi äter lunch kl. 13. (Det är bara en liten bit att gå). Efter avslutad lunch återvänder vi till Vollmer & Nilsson för själva auktionen.

Priset för deltagande är 250 kr. (betalas på plats) vilket inkluderar mat och kaffe. Det serveras en kötträtt. Om någon önskar specialkost, ange detta vid anmälan.

Anmälan om deltagande senast den 24 oktober till sekreteraren (Tel: 0451-53047 eller e-mail: jan.pipa@tele2.se eller brev: Jan Andersson, Matteröd 2800, 28291 TYRINGE).
Anmälan är bindande, eftersom vi får betala för det antal luncher vi beställt.

Du som inte har möjlighet att närvara kan ändå vara med och bjuda på piporna. Buden insändes skriftligen (brev eller e-mail) till sekreteraren senast den 27 oktober. Dina bud hålls hemliga och budgivningen för Din räkning sköts av någon i styrelsen, så att Du inte behöver betala mer än nödvändigt. Porto för utsändandet av piporna tillkommer.

VÄLKOMNA!